Ravintotietoa maissista

PAAHDETTU MAISSINJYVÄ JA RAVINTOSISÄLTÖ

Maissinjyvät, eli maissin siemenet sisältävät unsaasti proteiinia ja ravintokuituja. Ihmisen päivittäinen proteiinin tarve on n. 1,1 – 1,3 grammaa painokiloa kohden , ja tuo tarve kasvaa fyysisen harjoittelun myötä. (Lähde: Ruokatieto). Myös ravintokuidut ovat tärkeitä, sillä ne hidastavat mahalaukun tyhjenemistä, ruuan imeytymistä sekä alentavat veren kolesterolipitoisuutta. (Lähde: Ruokatieto).

Paahdetussa jättimaissimme proteiinia on peräti 6,4g* ja ravintokuituja 7,5g*. Edellisten lisäksi maissin lysiinipitoisuus on korkea, ja lysiini onkin yksi tärkeimpiä aminohappoja, joita keho ei pysty itse tuottamaan (Lähde: Ruokatieto). Näin ollen herkkumme ei todellakaan ole pahimmasta päästä. Smilco’s – paahdetut maissinjyvät sopivat siis ravintoarvojensa puolesta erinomaisesti välipalaksi ja herkuksi.

*per 100g

HERKKU SPORTTAAJILLE

Korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi paahdetut maissinjyvät ovat mainiota rouskuteltavaa treenin jälkeen. Hikoilun päälle on hyvä saada myös vähän suoloja.

Toivo Smilco's omaan lähikauppaasi

Asiakastoiveen tekeminen kauppaketjusta riippumatta on nykyään helppoa kuin mikä! Katso linkin takaa ohjeet siihen, kuinka voit toivoa Smilco’s -tuotteet omaan lähikauppaasi.

IILMAINEN TOIMITUS verkkokaupassamme, kun ostosokorin summa on vähintään 50€

Tarjous on voimassa toistaiseksi!