Smilco's will love you baby!

Asennetta elämästä nauttimiseen kestävällä tavalla – sitä on Smilco’s! 

Haluamme olla edistyksellinen ja esimerkillinen toimija, joka luo hyvää ympärilleen ja jonka tuotteiden laatuun voi luottaa. Siitä syystä tuotteemme ovat vegaanisia, gluteenittomia ja yleisimmistä allergeeneistä vapaita (esim. soija, selleri, pähkinä).

Alkukesästä 2021 ensimmäiset tuotteemme, Smilco’s Giant Crispy Corn Sea Salt ja Giant Crispy Corn Spicy Chili, valtasivat kauppojen hyllyjä (pääasiassa) Etelä-Suomessa ja tavoitteenamme on nyt saada herkullinen paahdetut maissinjyvämme saataville maamme joka kolkkaan! Vastaanotto tähän päivään mennessä (elokuu 2023) on ollut mykistävän positiivinen ja siitä olemme kiitollisia kaikille kauppiaille ja ravintoloitsijoille, joiden kanssa olemme saaneet aloittaa matkamme kohti snack-markkinoiden kärkeä! Tuotteemme löytyvät hyvinvarusteltujen kauppojen snacks – tai pähkinähyllyiltä. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi tuotteet ovat saatavilla myös verkkokaupassamme. 

Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu tuoteperheen laajentaminen radikaalisti ja alkuvuodesta 2024 tuommekin markkinoille uuden sarjan sooseja, jotka valtaavat kauppojen texmex-osastot ympäri Suomen!

Kiitos kun luit tähän asti! Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö tai tuotteidemme myyminen, otathan meihin rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan mitä keksitään 🙂