Smilco's yrityksenä

Smilco’s eli Smile Company Oy on vuonna 2021 perustettu yritys, jonka toiminnan keskiössä on rapea ja herkullinen paahdettu jättimaissinjyvä. Uskomme hyvään ja sen jakamiseen, joten kehittelemme herkkumme kaikille rajoitteisiin, tottumuksiin tai vakaumuksiin katsomatta.

Haluamme olla edistyksellinen ja esimerkillinen toimija, joka luo hyvää ympärilleen ja jonka tuotteiden laatuun voi luottaa.Siitä syystä tuotteemme ovat vegaanisia, gluteenittomia ja yleisimmistä allergeeneistä vapaita (esim. soija, selleri, pähkinä).

Alkukesästä 2021 ensimmäiset tuotteemme, Crispy Giant Corn Sea Salt ja Crispy Giant Corn Spicy Chili, valtasivat kauppojen hyllyjä (pääasiassa) Etelä-Suomessa ja tavoitteenamme on nyt saada herkullinen paahdetut maissinjyvämme saataville maamme joka kolkkaan! Vastaanotto tähän päivään mennessä (elokuu 2021) on ollut mykistävän positiivinen ja siitä olemme kiitollisia kaikille kauppiaille ja ravintoloitsijoille, joiden kanssa olemme saaneet aloittaa matkamme kohti snack-markkinoiden kärkeä! Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi tuottteet ovat saatavilla myös verkkokaupassamme. 

Tulevaisuuden suunnitelmiimme kuuluu tuoteperheen laajentaminen radikaalisti, kuitenkin pitäen maissin tärkeässä osassa jokaista tuotetta.

Tuotteistamme aiheutuva hiilijalanjälki on kompensoitu South Pole -organisaation kautta. South Pole toteuttaa ja ohjaa lukuisia erilaisia ympäristöhankkeita. Olemme laskeneet karkeasti aiheuttamamme päästöt ja kompensoineet ne varmuuden vuoksi hiukan yli. Kompensaatiomme painottuu hankkeisiin latinalaisissa maissa.

Kiitos kun luit tähän asti! Mikäli sinua kiinnostaa yhteistyö tai tuotteidemme myyminen, otathan meihin rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan mitä keksitään 🙂